Contact: +40771294614|info@magazintudor.ro

Termeni si conditii

/Termeni si conditii
Termeni si conditii2021-08-12T12:55:02+00:00

Termeni și condiții

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului magazintudor.ro
Site-ul  magazintudor.ro este operat de societatea SC TUDOR S.R.L, ale cărei date de identificare sunt următoarele CUI 2281581, înscrisă în R.C sub nr J16/83/1991 și având sediul social în Loc. Calafat, Str. 1 Decembrie 1918 nr 29, jud Dolj. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.
Conținutul acestui document nu este exhaustiv și administaratorii site-ului își rezervă dreptul de a-l modifica , fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea oricând acces la termenii și condițiile de utilizare a magazintudor.ro, pentru a le putea consulta în orice moment.

Drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.
Sunteți de asemenea de acord să nu afectați ori  interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care îngrădesc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.
Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului
Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizionarea atentă a paginii de prezentare înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și magazintudor.ro sunt reglementate oficial de Ordonanță Guvernului nr. 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.
Consumatorul are dreptul să notifice în scris, pe mail, comerciantului că revine asupra deciziei de cumpărare, fără penalități și fără obligativitatea invocării unui motiv, în termen de 14 zile
lucrătoare de la primirea produsului. Site-ul magazintudor.ro își propune păstrarea acurateții informațiilor de pe site, însa pot apare inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare).

Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale siteului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și orice informații furnizați, precum și pentru oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe site, de aceea, vă sfătuim să asigurați securitatea acestuia. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să avizați urgent administratorul siteului. Magazintudor.ro nu este responsabil pentru daunele produse D-voastră sau terțilorprin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului magazintudor.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii magazintudor.ro. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi soluționarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă aceasta eșuează, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul magazintudor.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment și la orice interval de timp liber ales, fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați  ne contactați telefonic sau la adresa de email: info@magazintudor.ro

Politica de retur

Magazintudor.ro respecta prevederile ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii si confera consumatorului (persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii) dreptul de retur al produselor achizitionate de pe website-ul nostru.

Dreptul la retur se poate aplica doar pentru produsele achizitionate de pe website-ul magazintudor.ro si doar in decursul a 14 zile de la data achizitionarii. Produsul returnat trebuie sa fie, pe cat posibil, in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare (costurile aferente serviciului de curierat) vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur.

Daca marfa comandata este returnata si prezinta urmatoarele defecte:

  • zgariata, murdara, taiata, crapata sau cu urme de lovituri ,
  • urme de lichid , sau
  • lipsuri cantitative,

Ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Clientul nu poate denunta unilateral contractul (nu isi poate exercita dreptul la retragere) in cazurile prevazute in art. 16 din ordonanta de urgenta 34/2014.

  • produse la metru, tăiate, decupate ,
  • vopsea mixata colorata ,
  • produse lemnoase prelucrate (debitate, cantuite) ,
  • produse deteriorate si neacoperite de garanție ,
  • produse pe comanda speciala.

Cererile de returnare vor fi soluționate într-un termen de 14 de zile de la data comunicării către magazintudor.ro la info@magazintudor.ro sau la telefonul de contact 0040-351-419-015 sau 0040- 771-294-614. Pe baza detaliilor de identificare a comenzii, un consilier de vânzări vă va indica locația unde trebuie returnate produsele. Returul îl puteți face direct în magazin sau, dacă preferați, prin curier la adresa indicată. Vă rugăm să consultați consilierul de vânzări pentru a alege metoda potrivită de transport. După returnarea produselor și recepționarea lor în depozitul nostru, se inițiază transferul bancar către contul indicat de client consilierului de vânzări sau, în situația plății comenzii cu cardul, către contul de card folosit inițial de către client.